joi, 10 iulie 2014

Usher are melodie noua in colaborare cu Nicki Minaj si Pharell Williams

Deoarece noul sau single Good Kisser care tocmai a fost remixat de catre Disclosure nu s-a bucurat de un succes prea mare in randul fanilor sai, Usher a hotarat sa mearga mai departe. Noul sau single She Came to Give It To You a inceput sa fie deja difuzat de radiourile internationale. Noua melodie este in colaborare cu Nicki Minaj si produsa de Pharell Williams.

In luna Mai, Usher a revenit pe piata muzicala cu Good Kisser, la doi ani de la lansarea albumului Looking 4 Myself. Un esec comercial, doar 50.000 de vanzari in America, in ciuda hitului Scream. Adoptand mai multe stiluri precum pop si dance, Usher si-a derutat fanii, publicul sau fidel, de aceea a afirmat ca urmatorul album va fi complet diferit. Drept urmare, Usher a propus Good Kisser, un titlu midtempo R&B indraznet. Insa melodia a reusit performanta de a intra in Top 10 doar in Regatul Unit. In ceea ce priveste Billboard Hot 100, melodia a trebuit sa se multumeasca cu locul 66.

Pentru a-l ajuta pe artistul de 35 de ani sa se impuna din nou pe piata muzicala, Disclosure a acceptat sa remixeze piesa Good Kisser, o noua versiune fiind trimisa radiourilor. Insa, pentru a fi sigur ca nu mai da gres, Usher s-a gandit deja la pasul urmator. Noul sau single She Came to Give It To You tocmai a fost difuzat pe undele americane. Fanii ar trebui sa fie in delir deoarece aceasta piesa este produsa de hitmakerul Pharell Williams iar Usher canta in duo cu nimeni alta decat...Nicki Minaj. Intre R&B, spirit funk si soul, mana lui Pharell se recunoaste inca din primele secunde de la difuzare, refrenul fiind acompaniat de pocnituri de degete si de cor.

Usher si Nicki Minaj nu se afla la prima colaboarre, cei doi inregistrand impreuna melodia Lil Freak, piesa inclusa pe albumul artistului Raymond v. Raymond lansat in 2010. Nicki Minaj apare pe aceasta piesa deoarece se afla, la randul ei, in plina  promovare a noului ei album, dupa ce a lansat un prim single - Pills &  Potions ce a prins foarte bine. In plus, artista nu apare pentru prima data alaturi de Pharrell si de un alt cantaret pe un track, combinatia a mai fost folosita si pentru Get Like Me a lui Nelly. In ceea ce-l priveste pe Usher, acesta lucreaza la cel de-al optulea album, pe care va fi inclusa si aceasta piesa produsa de Pharrell.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu